För många effekter på din hemsida

effectsOm man fortfarande talar om de som ofta har skriv- och lässvårigheter samt de som även har återkommande yrsel och huvudvärk kommer det även att vara mycket viktigt att tänka på att inte ha för mycket spektakulära effekter på din hemsida. Detta har sedan länge varit känt och därför kom det för decennier sedan en huvudregel inom webbdesign att det bara skulle finnas fyra färger på en hemsida. Nu är det många som säger att det bara finns fyra färger, eftersom man talar om svartvitt och fyrfärg m.m. Så kan du dock inte tänka om din hemsida ska nå ut till och läsas av alla människor.

Några som idag tänker ganska så rätt när det handlar om webbdesign är stora nätcasinon som har varit med sedan starten av denna enorma bransch. Här kan du många gånger se att det inte finns något rörligt bildspel på förstasidan, samt att det enbart finns bilder på spelen som erbjuds och tydlig information i ganska så stor stil. Här har de sett att de når ut till många fler och kan ta en större del av marknaden. Så måste även du tänka även om du bara erbjuder ett fåtal tjänster eller produkter på din hemsida.

Ett exempel på detta är om du bedriver en verksamhet som erbjuder ekonomiska tjänster såsom deklarationshjälp m.m. Vem är det då som säger att de som inte kan hantera musen lika enkelt, eller de som har nedsatt synförmåga inte behöver deklarera? Här måste alla deklarera och det finns procentuellt lika många som behöver hjälp med det i denna grupp också. Här kan du ta en titt på de sidor som finns gällande dessa tjänster, så kommer du snabbt underfund med att det nästan inte finns någon som tänker på dessa faktorer fullt ut. På så sätt kan du som verkligen tänker ta en större marknadsandel